Vielä kerran St.Kilda Beachiä

Aiemmin kirjoittelin St.Kilda Beachin pingviinibongauksesta. Siitä voit lukea täältä.

St.Kilda on tosi suosittu mesta reppureissareiden keskuudessa. Syynä lienee se, että vuokrahinnat ovat hieman pienempiä, kuin ytimessä ja siellä on keskustaa lähin ranta. Aurinkoisena päivänä ranta onkin ihan tukossa. Mun mielestä Melbournessa on paljon kauniimpiakin rantoja, eikä niillekään nyt niin pitkä matka ole. Itse kävin rantsuilemassa Altona Beachillä, Half Moon Baylla ja Brightonissa. Kaikki ne olivat kivempia, kuin St.Kilda. 

Ja no, niiden vähän halvempien hintojen takia väkikin on vähän epämääräistä. Paljon narkkeja (huumeruiskut maasta bongattu!) ja alkkiksia. Mäkkärin vessaankin oli siellä muuttanut joku sekopää. Onneksi oli kuitenkin pääosin kai surullinen eikä mitenkään vaarallinen. Hoki juttuja ja lattialla oli toppatakki ja lusikka. :D 

Ettei nyt ihan alueen haukkumiseksi mene niin onhan siellä kivojakin juttuja. Ja kyllä viellä kannattaa piipahtaa Melbournessa käydessään. Ennen pingviinejä voi mm.

No käydä huvittelemassa Luna Parkissa tai ainakin käy ottamassa kuvan sen hienon suuaukon edessä, Joko olen muuten maininnut, että Halloweenina Luna Parkissa oli Luna Dark, jonojen takia me emme sinne päätyneet, mutta tuohon oviaukon naamaan oli ilmestyneet vamppyyrin kulmahampaat. Aika cool!

Mun suositus ruokailuun on Topolinos. Superhyviä pitsoja. Ja jälkiruoalle sitten Acland Streetin kakkukahviloihin. Suosittelen Pavlovaa. <3

Ja no, jos Suomen säätä tällä hetkellä ajattelee niin kyllä rantsu mun mielestä noi pakkaset voittaa. Vaikke nyt se komein rantsu oliskaan.

Ja eipä ne auringonlaskut rumia Kildassakaan ole.

Se Kildasta. 

comments powered by Disqus