UV Melbournessa

Viiveellä mennään postauksissa, kovasti yritän käydä julkaisemattomia kuvia läpi. Uutta tapahtuu kuitenkin koko ajan niin ei meinaa perässä pysyä.

Mutta vietettiin vuodenvaihde meille kodiksi muodostuneessa Melbournessa. Australian suurimmat karkelothan on tietenkin Sydneyssä. Jos haluaa nähdä ilotulitukset parhailta paikoilta, niin sinne täytyy ostaa lippu. Ilmaisiakin paikkoja on, mutta niihin täytyy mennä odottelemaan jo todella aikaisin. Meillä oli Melbournessa lähes 40 asteen helle uutena vuotena, että jos Sydneyssä oli läheskään sama niin aika hullun hommaa se olisi istua kymmenen tuntia paahteessa. 

Me aloiteltiin uuden vuoden vietto Paulan luona, käytiin vähän uima-altaalla ja istuttiin partsilla ja nautittiin ilmastoidusta sisätilasta. Herkuteltiin kotiintilatulla intialaisella safkalla ja mä sain juoda mun tuliaislonkeroita.

Viidellä dollarilla sai ostettu hemmetin hienon uv-hatun. Oli pakko.

Raketteja ammuttiin keskustassa tosi monesta kohdasta. Me löydettiin melko hyvä paikka Federation Squaren takaa. Ammuntaa kesti kymmenen minuuttia. Hyvältä näytti.

Rakettien jälkeen päädyttiin joihin hämäriin punkkareiden katubileisiin. Hikisessä hallissa soi ysikytluvun hitit ja myytiin halpaa viinaa. Ulkona oli sitten vähän vähemmän hikistä touhua.Oli ihan hauskaa, mutta nälkä ja vanhuus iski ja oltiin jo neljän maissa nukkumassa.

Uuden vuoden lupauksia en lupaillut, mutta vähän olen pohtinut, että voisikohan sitä olla 365 päivää koskematta alkoholiin. 18/365 sujunut vallan mainiosti. Kesällä saattaa iskeä fisunhimo, jännä nähä kuin käy. Jos ei mitään ilmaisen viinan kemuja ole tulossa niin saattaa käydä hyvinkin :D

comments powered by Disqus