Ubud Food Court

Kun oltiin matkalla tänne mietittiin ollaanko varattu hotelli kuitenkin ihan liian syrjästä, keskustaan ja kaikeista cooleimpiin kahviloihin olisi kuitenkin lähes parin kilsan matka. Joo, lyhyt matkahan se on. mutta siinä vaiheessa kun lämpötila ja kosteustila on sellainen, että jo sadan metrin kävelyn jälkeen valuu hiki kaikkialla niin ei ihan hirveesti tee mieli mennä syömään kivaan ravintolaan/kahvilaan. Täällä ollessa pelkomme osottautui turhaksi, sillä meidän lähellä on monen monta ihanaa ruokapaikkaa ja yksi niistä oli ihan uusi Ubud Food Court. Paikka oli ensimmäinen, joka nähtiin kun taksi pysähtyi hotellin edustalle, sillä foodcourt on ihan meidän hotellia vastapäätä. Sen takia sinne oli helppo mennä ekana aamuna aamupalalle ja nyt ollaan käyty siellä myös illallisella ja ihan vaan istuskelemassa ja viettämässä iltaa.

Paikan sisustus on ihana, kuten tosi monessa muussakin paikassa täällä Balilla. Tarjolla on ryhdikästä tiskipaikkaa, pehmeää löhötuolia ja ruokaa voit nauttia vaikka makuuasennossa. Huonekaluissa on upeita yksityiskohtia, joita voi ruokailun lomassa tuijotella, aina löytyy jotakin uutta ja jännää.

Ja ruuat ovat hyviä ja instagrammattavia, jälkimmäinen lienee yksi aika tärkeä kriteeri meille somenuorille, kun valitaan ravintolaa? :D Että niin, onhan tässä tullut ruokakuvia otettua, kauniista annoksista on kiva saada kuvamuisto.

Hinnat eivät ole ihan halvinta Ubudia, mutta eivät myöskään sitä kalleinta. Hedelmälautanen tai annos kevätrullia maksaa 25k rupiaa, eli n. 1,5, euroa. Kinkku & juustotoast muistaakseni 50k rupiaa, eli 3 euroa. Limpparit 15k rupiaa eli euron. Ja paikallista ruokaa saa totta kai halvemmalla kuin länsimaalaista mättöä. Meidän aamupalasetti on ollut siinä 10 euron luokkaa. 

Paikka on vielä jokseenkin keskeneräinen, osa ruokapaikoista on tyhjillään tai rakenteilla, mutta veikkaanpa, että koko komeus on pystyssä kun season ensi keväänä alkaa kunnolla. Sadekausi on hyvää aikaa laittaa paikkoja kuntoon. En tiedä kuinka paljon nyt tuhkaa puskeva Agung on vähentänyt turistimassoja, mutta harmittavan usein ravintola on ollut tyhjänä. 

comments powered by Disqus