Tomaattikastikkeet matolle

Kaadoin tänään päivällä pastan bolognesen tuolille ja matolle :( Jotenki se lautanen vaan lipes mun sormista ja ruoka läsähti tuolille ja siitä matolle. Nyt on komiat vähän punertavat tahrat molemmissa. Hinkattiin kovasti vedellä pois mutta eipä kaikki lähteny. Pistin meidän Airbnb hostille viestin asiasta:

I spilled tomato sauce on the carpet and one of the chairs :(

Kaadoin kans lauantaina puoli lasillista kolaa pöydälle, mun läppärin ja puhelimen päälle, mutta ei oo ainakaa vielä tullu mitään oireita. Kyllä Apple kestää! D:

Noora sano että se pistää aina mulle ruoan tommoseen syvään lautaseen jotta en sotke. Meikä on iha saatanan kömpelö ihmine.

PS. Ollaan tässä viimeset pari viikkoa oltu ihan arjessa. Noora löys meille pari kivaa kaveria. Meikä on tehny töitä ja Noora on hommaillu vähä kaikkee yksinään tai kavereitten kanssa. Esim. ny lauantaina käytiin koko köörillä "Finns in Melbourne"-Facebook-ryhmän miitissä – oli ihan kivaa! Useammissa erilaisissa hauskoissa syömäpaikoissa ollaan kans käyty. Pitää pistää jotain tsekkaamisen arvosia tänne blögiin.

comments powered by Disqus