Tokio korkeuksista

Aika monessa paikassa yksi parhaista turistinähtävyyksiistä on jokin superkorkea rakennus. Ja niinhän se on Tokiossakin. Täällä vaan niitä korkeita paikkoja on vaikka millä mitalla: Tokyo Tower, Tokyo Skytree, Roppongi Hills, Tokyo World Trade Center ja mitä niitä nyt onkaan. Kaikissa noissa yhteistä on pääsymaksu, mutta korkeuksiin myös pääsee ilmaiseksi: Tokyo Metropolitan Government Officeen. Oon kuullut vähän huhua, että tuolla ei yleensä ole kovinkaan suuria jonoja ja ei ollut meidänkään visiitillä.

Mä olin ottanut paikasta selvää jo aiemmin, mutta meidän ei pitänyt ekana päivänä vielä sinne mennä, mutta kun se vastaan tuli niin miksei sinne sitten heti menisi? Onpahan pois listalta.

Olihan ne huippeat maisemat.

Pako Arjesta -blogissa suositeltiin Tokyo Skytreetä niin hyvin, että vähän kiinnostais mennä sinne pimeällä, mutta katsellaan. Voihan sitä yrittää päätyä vaikka tuonne Government Buildingiin vielä auringon laskun jälkeenkin. Olishan se meinaan komeeta nähdä kaikki tän kaupungin valot yläilmoista pimeällä.

comments powered by Disqus