Tilannekatsaus

Jepulista jetsulleen joo. Selvittiin Sydneystä ja Byron Baystä ja ollaan nyt Brisbanessa. Tää tulee olemaan meidän tukikohta meidän loppuajalle Australiassa. Ettäs tiiätte.

Sydney oli ihan ok, mutta vaan ok. Emmä sinne enää uuestaan varmaan mee, ei syttyny mitään intohimoa. Toisin ku Melbournee❤️❤️❤️ kohden.

Matkalla Sydneyyn poikettiin muute Wagga Waggassa–josta ei muuten oo yhtään kuvaa–ja Canberrassa. Canberrasta mulla on näyttää yks kuva:

Tasting paddle, bentspoke brewing
BentSpoke brewingin olutmaistelulautanen

Sydney oli paikoin ihan kaunis, esim. Sydney Harbourin alue on tosi jepa, siel o nättii ja kaikkee, mutta sit muutoin se keskusta oli jotenki outo. Julkinen liikenne kulki kans mistä sattuu ja kuukaudessa ei ainakaan ihan täysin saanu sitä hallintaan, parit tärkeimmät reitit kyllä. Ja olihan se hyvä nähä se Sydneyn mussiikkitalo ku se on kai joku suojelu___kohde.

Sydneyssä mielenkiintoisinta ton Sydney Harbourin lisäksi oli ehkä se että eri asutusalueiden yli lentää lentokoneita päivittäin ihan julmettu määrä. Esim. tässä kuva, jonka nappasin Newtonissa Zanzibarin kattoterassilta:

Ainaki meikästä oli iha siistiä istuskella ja katella ku erilaiset lentokoneet zuumailee ylitte.

Jaa nii, oli Sydneyssä iha kivoja olutpanimoitakin, kuten esim. Grifter Brewing:

Seuraavaksi juttu vessasta.

comments powered by Disqus