Terveellistä elämää Australiassa

Juu elikkäs. Pitäs täällä Ausseissa elää terveellistä elämää, mutta ei se oikeen onnistu, kun tarjolla on kaikkea uutta, mahtavaa ja jännittävää. 

Mitä täällä ollaan sitten herkuteltu?

No ensinnäkin kaikkia hauskoja juomia.

Jääteehän on maailman parhain asia. Ja täällähän sitä on. Perus persikoiden ja sitruunojen joukossa on joitakin hassuuksia. Tää Mansikka daiquri huusi mun nimeä heti kun näin sen. Maistui mansikkamehulle. Tykkäsin.
Antti-Jussi on juonut täällä tosi paljon kaikkia sitruslimppareita. Mä valkkasin tän sille. Oli kuulemma aika tujua. Mä en ehtinyt maistamaan.
Sitruslimpparia tämäkin. Uudesta-Seelannista tulee nää hassunhauskat pullot. Tätä mäkin sain huikan. Oli ihan ok. Juon mielummin Pepsi Maxii ja Cola Lightii, kuten kuvan takaosassa näkyy.
Jääkahvia löytyy kauppojen hyllyltä aika montaa sorttia. Makuina on suklaata, toffeeta, mansikkaa, banaania ja minttua. Oon vielä ollut kokeilematta niitä, mutta tää odottaa huomista aamua - ehkä meen kattoterdelle kahvittelemaan. Nää ei oo ainakaan hinnalla pilattu, maksoin tästä 6 desin tetrasta reilun euron. Toivottavasti on pahaa niin ei tartte ostaa tätä kalorilitkua toisten. :D

Sitten on toki kaikkea erikoisia suklaita, joita ei suomessa ole. Ne vaan ennen kuvausta jostain syystä katoaa aina massuun... Niin ja ollaan me karkkiakin ostettu, mutta ehkä vois yrittää olla ostamatta niitä, kun ei ne koskaan oo niin hyviä kuin Suomessa. 

Ollaan me kuitenkin pari suklaata kuvattu.

Mars Brownie. Ulkomailla Marssit on aina huonompia kuin Suomessa, en tiedä mistä johtuu. Joten normaalia Marssia en enää osta ulkomailla. (Mun suosikki on Kinder Bueno, joka on aina hyvää. Thaimaassa taisin vetää niitä vähän liikaakin joulukalenterin muodossa :D) Täältä bongattiin kuitenkin tommonen uutuus Mars. Mun mielestä oli aika perseestä. Antti-Jussi on ostanut jo useamman kerran. Joten sen mielestä vissiin 5/5.
Cadburyn suklaatehdas on muistaakseni Tasmaniassa, joten näitähän löytyy hyllyistä vaikka millä mitalla. Mun suosikki on ehdottomasti Marvellous Creations Jelly Popping Candy Beanies Bar, joka on tosi komeesti nimetty. Se poksahtelee suussa. Ja sinne ne on tosiaan päätynyt ennen kuvia. Kuvan otin kuitenkin tästä Rocky Road-suklaalevystä. On ihan ok, mutta en välttämättä osta uudestaan. Siks, koska pitää testaa muitakin makuja ;D

Sit bonuksena yks terveellisempi juttu. Tee!

Rooibos teetä sairaan söpössö purkissa. Hyvää ja terveellistä. Ja oli muuten halpaa. Maksoi jonkun 4 euroa ja paketissa on 40 pussia.

Kokeilut jatkuu. Saatan kuvata herkkuja myöhemminkin lisää.

Ps. Kauheesti juttuja Melbournesta! Vasta viikko takana, mutta hirveesti ollaan jo nähty täällä kaikkea. Tuntuu tosi siistiltä olla täällä. Bloggaamaan ei vaan oikeen meinaa ehtiä. Huomenna pitäisi olla vähän rennompi päivä, joten ehkä huomenna....tosin pitäis kai olla aika hyvä sää ja tekis ehkä pikkasen mieli lähtee Federation Squarelle vaan fiilistelemään ja lukemaan kirjaa. Ja jälkimmäinen vaihtoehto on ehdottomasti se parempi vaihtoehto. Aika täällä on kuitenkin rajallinen. Nyt ei kyllä väsytä, joten ehkä jatkan blogin parissa vielä hetken. :)

comments powered by Disqus