Surfers Paradise vol.2

Me ei millään maltettu odottaa viikkoa siihen, että nähtäisiin Paula, joten heti kun mimmi päätyi edes jokseenkin meidän lähelle niin tapaaminen piti järjestää. Joten viikko sitten suunnattiin Surfers Paradiseen. Mun mielestä oli ihan kiva lähteä visiitelle, koska edellinen reissu meni multa vähän huonosti sairastelun takia. Eihän Surfers nyt mikään erityinen mesta ole, mutta on siellä ihan hauska vähän pyöriä.

Bussin ikkunasta otettu kuva, kun lähestyttiin paratiisia.

Ensin mentiin Paulan majapaikan, eli Australian korkeimman asutun talon poolille. Vesi oli superkylmää, mutta pakkohan mun oli pulahtaa.

Keskellä meidän Surfers Paradisen koti.
On se Q1 kyllä korkea.
Se pakollinen allaskuva Instagramiin.

Pulahduksen ja auringonoton jälkeen suunnattiin Longboardsiin nauttimaan virvokkeita ja batattiiranuja. 

Sitten tavattiin mun kaveri Emma ja jatkettiin virvokkeiden nauttimista vähän siellä sun täällä. Illallisella käytiin Betty´s Burgerissa, joka oli älyttömän söpö hampurilaisbaari.

Käytiin vähän rannallakin. Oikeesti vähän. Tosi vähän. Oltiin tossa ehkä 5 minuuttia. Sitten tuli pikkuinen sade.

Ja mä halusin drinkille Hard Rock Cafeeseen.

Kotimatka olikin aika mielenkiintoinen. Junaradalla oli ratatöitä, joten n. 50km matkasta oli korvattu bussilla.Siinä pienehkössä laskuhumalassa ei ollut kovinkaan nautinnollinen bussimatka, mutta kyllä sieltä sitten lopulta kotiin päästiin.

Oli oikein mukava lomapäivä arjen keskellä. Seura oli hyvää, ruoka oli herkullista ja oli ihan mukavaa olla pikkupöhnässä ekaa kertaa tänä vuonna! :D

comments powered by Disqus