Roadtrip Royal National Parkin kautta Kiamaan

Käytiin tuossa pari viikkoa sitten Elisan, Jasonin ja Lumi-koiran kanssa vähän roadtrippailemassa Sydneyn lähialueella.

Ensimmäinen pysäkki oli Wattamolla-beachillä. Siellä oli vesiputous ja kaikki! Hulluimmat hyppi veteen putouksen päältä, mä ymmärsin, että se ei olisi sallittua, mutta siitä löytyy paljon matskua netistäkin eli suosittua hommaa!

Vettä oli hiekan ja metsän välissä niin paljon, että sinne ei päässyt kuivin jaloin mitenkään. Läheltä meren rajaa pääsi kahlaten, mutta moni ylitti lätäkön kumiveneillä.

Toinen pysäkki oli Otford-look outilla. Nähtiin siellä sisilisko.

Vähän matkan päässä tästä oli seuraava näköalapaikka Stanwell Tops.

Näköalapaikoilta jatkettiin matkaa upean Sea Cliff sillan ylitse ja päädyttiin ruokailemaan Scarborough hotelliin. Mestan sisäpiha oli koiraystävällinen, joten se kelpasi meidän Lumi-koirakaverillekin.

Sen jälkeen ajeltiin vielä pikkukylä Kiamaan katsomaan melko komeaa Blowholea.

Ensin se näytti tältä.

Sitten se näytti tältä:

Reikä toimii joskus ja joskus se ei toimi. Nyt oli tuulinen päivä ja aallot olivat suuret ja vesi pääsi kunnolla koloon. Eli meillä kävi tosi hyvä tuuri, kun nähtiin tosi mahtavat vesiryöpyt.

Täältä vesi meni kallioiden sisälle.

Kaupungissa käytiin sitten vielä olutmaistelulla. Tai minä en maistellut, kuhan hengailin vieressä. Ihmiskoe "365 päivää ilman alkoholia" on sujunut vallan mainiosti 44 päivää. :D  

Australiasta saa kyllä niiiiiin paljon enemmän irti jos käytössä on oma auto. Onneksi on ihania ihmisiä, joiden kanssa päästään retkeilemään. :)

comments powered by Disqus