Raffles-hotelli ja Singapore Sling

Torstai-illan päätteeksi päädyttiin yhteen Singaporen vanhimpaan hotelliin juomaan se kuuluisa Singapore Sling -drinkki. Ja miksikö mentiin Rafflesin Long bariin sitä juomaan? No siksi, että drinkin on keksinyt kyseisen baarin baarimikko joskus aikanaan. Huhujen mukaan juoma sisältää hyvinkin paljon alkoholia, mutta johtuikohan sitten tästä suomalaisesta alkoholin makuun tottuneesta makuaistista, kun mun mielestä se maistui lähinnä mehulle.

Antti-Jussihan siitä kuitenkin suurimman osan joi.

Baarissa oli tarjolla pähkinöitä, joiden kuoret sai heitellä pitkin poikin lattiaa. Tuli mieleen Madrid, missä meille esiteltiin ravintola, jossa sai heitellä roskat maahan.

Ja koska Singaporehan on yksi maailman kalleimmista maista niin voitte kuvitella, että tämä lysti ei kovinkaan edullista ollut. Singapore Slingejähän saa ympäri kaupunkia mistä vaan, mutta drinkin syntysijalla hinnassa on pienoinen turistilisä. Kaksi pientä limpparia ja drinkki maksoi meille 60 dollaria eli hilppasen alle 40 euroa. Budjettimatkailuun tottuneena ei tuntunut kovinkaan hyvältä. Mutta kerran elämässä jne.

Joisinko toisten? No en tuohon hintaan.

comments powered by Disqus