Pre-Joulu update

Eipä täs mitää kummempia, pientä päivitystä meikältä. Meikä on tehny joka päivä töitä ja sillai ni perusarkee, ei mitään ihmeellistä.

Muutettiin edellisestä Airbnb-kämpästä uuteen. Samantha kuulemma tykkäs meistä kovasti ja ollaan tervetulleita koska vaa, ja jos tulee hätä ni hälle pääsee. Eikä sitä haitannu vaikka heitin tomaattikastikkeet matolle. Ja vaikka Noora sulatti vähän yhtä muovikapustaa. Sam kans upgrades netin meille 500GB/kk:hon ku oli vaan 100GB/kk ja se loppu heti. Ostettiin sille siihen kämppään pullonavaaja vastalahjaks. Ainii ja yks päivä siellä oli netti poikki kokonaan ku se oli unohtanu maksaa laskun :D Mut se hoitu parin tunnin sisällä!

Medicare-kortitki tuli tossa joku aika sit ja kävin Royal Victorian Eye and Ear Hospital:ssa näyttää mun kutiavaa korvaa. Nyt on korvatippoja.

Ollaan ny South Yarrassa Patrickin luona ja tää talo o kyl aika hauska. Oon kans jutellu Patrickin kanssa kaikkee webbijuttuja ku se o kans webbidevaaja. Tänäänki opetin sille jotain! Otin siitä palkkioksi siltä yhen kaljan jääkaapista, buahaha.

Laitan tähän alle jonku kuvan, en vielä tiiä mikä se on.

Sandringham beach, ei lunta
Täälläki o lumeton joulu (vitsi oli oma keksi mä)

Hyvää Joulua!!!11

comments powered by Disqus