Pikavisiitti Brysseliin

Meidän Brysselin visiitistä tuli tosi lyhyt, alle vuorokauden mittainen. Bryssel oli tosi erilainen kuin olin aatellut. Olin aatellut, että se on jotenkin kolkko ja kylmä, mutta sehän oli varsin persoonallisen näköinen. Sadesäälläkin varsin miellyttävä paikka. Siellä olisi varmasti saanut kulutettua useammankin päivän. 

Oltiin varattu meille HotelsTonight-sovelluksen kautta huone tuoksi yhdeksi yöksi. Sijainti huoneella oli varsin mainio ja muutenkin ihan miellyttävä mesta. Mitä nyt kylppäristä puuttui seinä ;) Tuossa oli oikeasti vähän haasteellista peseytyä, kun vettä helposti roiskuu seinille ja lattialle, mutta kaipa ne sitten on käsitelty vettä kestäviksi. Vessa oli onneksi rakennettu erilliseen koppiin.

En juurikaan jaksanut etsiä tietoa siitä mitä turistikohteita Brysselissä kannattaa käydä katsastamassa, käytiin kuitenkin bongaamassa pissaava poika-patsas. Siitä olin jossain vaiheessa lukenut, että se on superpieni. Ja olihan se. Parasta oli se, että tuota pikkutyyppiä oli kuvaamassa joku 50 ihmistä samaan aikaan :D

Tää pissaava poika oli ehkä hienompi.

Bongattiin myös smurffi. Juna-aseman kyljessä oli vissiinkin jokin animaatiomuseo.

Sitten pojille oltiin vinkattu yhdestä graffitista, joka pitää käydä katsomassa. Päätelkää itte mitä siinä on.

Bysselin keskuaukio on superhieno, varsinkin pimeässä kun aukiolla on upeat valaistukset. Mulla on kamerassa kuvia vain päiväsaikaan. Kännyköissä saattais olla kuvia pimeältäkin.

Ja mä sain vihdoinkin Belgialaisen vohvelin. Ne kun on joku juttu siellä. Vohvelit on kyllä vään yliarvostettuja. Ihan mauttomia, niinkuin amerikkalaiset pannukakutkit. Tekee mieli vaan syödä mahdolliset päälliset niistä. :D

Tähän loppuun vielä randomeja katukuvia kaupungista.

Belgia tosiaan pääsi vähän varkain yllättämään. Pakko päästä joskus uudestaan, onhan se Bryggekin näkemättä. Ja Gent on kuulemma kanssa kiva. Vinkki vaan!

comments powered by Disqus