Pakko saada!

Muutettiin tosiaan uuteen AirBnb-kämppään jouluaattona. Vuokranantaja vaan laitto viestiä, että on vielä töissä - avain on postilaatikossa! Nyt on kulunut jo neljä yötä ja ei vieläkään olla nähty meidän "vuokranantajaa". Aika hyvä luotto tyypillä! Onneks sai kämppäänsä meidät niin voi oikeasti olla huoletta :)

Kämppä ei välttämättä oo kaikista hienoin, oikeastaan täällä on paljon vikoja. Vähän paska sänky, vuotava uuni, ammeen tulppa ei pysy kiinni jne, mutta on tän omistajalla pirun hyvä maku! Kivoja sisustuksellisia yksityiskohtia. Ja onhan puulattiakin aika ihana!

Heti kun kävelin keittiöön bongasin hyllyltä maailman suloisimmat juomalasit. Ajattelin, että täytyy kysyä, että mistä vuokranantaja on ne hankkinut. Ei mun pitäis täältä mitään tavaraa hankkia, mutta kattokaa nyt miten söpöt:

No en sitten tarvinnut kysyä. Eilen kun käytiin illalla ruokakaupassa niin siinä oli auki vielä jonkinmoinen aasia-kauppa. Ajk käveli sinne katsomaan juomia ja menin itse perässä. Ja sitten se tapahtui. Siinä ne olivat. 

RIISIVIINAA! En enää ihmettele miksi japanissa juodaan paljon alkoholia - kai nyt noin söpöt kupit kutsuvat luoksensa.

En muuten ostanut vielä ja nyt pohdin, että uskallanko jättää hankinnan Japaniin, jos näitä on tuotu Ausseihinkin niin eiköhän niitä myydä sitten Japanissa vähän enemmänkin. Ehkäpä löydän bambiversion Narasta - kaupungista, joka on täynnä peuroja? Ehkä jossakin on pingviiniversio? Voi jestas. Onneksi yksi tuttu on tällä hetkellä Japanissa vaihdossa niin ajk sai laitettua hänelle viestiä, että näkyykö tuollaisia kaupoissa enemmänkin.

Pakkohan nuo on jostakin kuitenkin saada. Palvelee meidän perhettäkin vallan mainiosti. Ajk saa sisällöt minä ulkokuoren. Great Deal!

comments powered by Disqus