Päivä mun matkassa

Pohdiskelinkin tänään jo mun facebook-profiilissa, että mitäs kaikkea tänne tästä aiheesta kirjoittelisin. Varmaan viikottain saa olla vastailemassa kysymykseen siitä mitä mä täällä teen. Antti-Jussi tekee arkisin kuitenkin töitä, joten eikö mulla oo täällä tylsää? Mä en koe, että mulla olis ollut montaakaan tylsää päivää täällä. Paljonhan täällä tulee nähtyä uutta, oon tavannut mahtavia tyyppejä, mulla on mukana suomalaisia kirjoja ja kaverit Suomesta ovat tuoneet ja tuovat niitä lisää. Netflix, Areena, Katsomo ja Ruutu.fi tarjoavat mulle tosi paljon mahtavaa katsottavaa. Paljon hömppää, mutta myös jotakin sivistävää. Oon kattonut mm. dokumentteja reissun aikana. Uusilla alueilla viihtyy tunteja kävelemässä ja nykyisessä asuinpaikassa on uima-allas, joten sielläkin vierähtää tovi jos toinenkin. Ja joo, jonkun verranhan täällä tulee sitten leikittyä sitä täydellistä kotirouvaa. Laitan ruokaa ja käyn kaupassa, pesen pyykkiä jne.

Reissuelämä on ollut tosi erilaista, kuin ajattelin, sillä mä itsekin oletin, että mulla olisi tylsää täällä. Ennemminkin on välillä ollut fiilis, että ehtispä vaan möllöttämään sängyssä koko päivän :D 

Tiedän olevani todella etuoikeutettu kun saan elää tällaista elämää, mutta ei tää elämä ikuista lomailua tuu olemaan, joten nautitaan nyt sitten tästä. 

Tänään mun päivä näytti tältä:

Aamulla herätyskello huusi 8:45. Normaalisti Antti-Jussi on silloin jo tekemässä töitä, mutta tänään herraakin oli väsyttänyt pitempään, joten tuli sitten loikoiltua sängyssä normaalia pidempään. Molemmilla toki luurit kourassa. Taidettiin tunnin verran selailla siellä internettiä. Mun aamusta vierähtää nopeesti tunti facebookin, whatsappin, instan ja uutissivujen parissa. Laiskat aamut <3

Vähän ennen kymppiä nousin sitten tekemään meille aamupalaa. Tänään oli sämpylää kalkkunalla ja kasviksilla.

 Aamupalan jälkeen pelailin vähän kännykkäpelejä ja möllöttelin sohvalla ja sängyllä.

Kaheltatoista olin vihdoinkin valmis ja lähdin tutustumaan ihan uuteen kaupunginosaan.

Otin aika paljon katukuvia matkan varrelta. Kerrankin jaksoin kaivaa kameran laukusta. Asutaan tällä hetkellä niin hyvällä paikalla, että kävellen pääsee näppärästi keskustaa ympäröiviin kaupunginosiin, julkisia ei olla käytetty täällä vielä ollenkaan.

Kotitalo jäi taakse.
Kuvan portaita saadaan kiipeillä aina kun käydään ruokaostoksilla.
Supersöpö hostelli.
Erilaisia terasseja/baareja/kahviloita on joka nurkalla.

Katu jolla kävelin on nimeltään Caxton Street ja sen varrella on useita kivoja baareja.

Mun suuntana oli kuitenkin Paddington.

Paddingtoniin päin mentäessä talot muuttuivat sympaattisiksi puutaloiksi. Keskusta on Brisbanessa tosi uusi ja nykyaikainen, mutta on täällä vähän vanhempiakin rakennuksia.

Vähän taidettakin oli matkalla.

Paddo, eli Paddington Hotel. Alueen suurin baari.

LIsää Paddingtonin arkkitehtuuria.

Paddingtonissa on todella paljon erilaisia Second Hand -kauppoja.

Mua ei kalliit vintageliikkeet kiinnostaneet vaan tein täsmäiskun Vinniesiin, paikalliseen hyväntekeväisyyskirppariin.

Mun ostoslistalla on tällä hetkellä uudet sandaalit, koska vanhat on hajoamispisteessä, sekä uusi mekko. No niitä ei sieltä löytynyt, mutta tuhlasin 15 dollaria kahteen kaulakoruun.

Bongasin tosi söpön Italialaisen ravintolan, johon ajattelin viedä Ollin ja Marian syömään. 

Alueella oli hurjasti pieniä kahviloita.

Kotitaloakin sai ihastella Paddingtonista asti.

Mä päädyin nauttimaan kolaa Paddoon. Samalla lueskelin muutaman luvun kesken olevaa kirjaa.

Kokiksen ja lukemisen jälkeen suuntasin kotiopäin. Matkalla piti kuitenkin käydä vielä ruokakaupassa.

Täällä on itsepalvelukassoja todella paljon!

Kotiin pääsen n. 14.30. Ostokset näytti tältä. Huomenna on pihviperjantai. Kuvassa näkyvät ostokset maksoivat 15 euroa. 

Nälkähän sitä oli kävellässä tullut joten piti saada myöhäistä lounasta. Uunissa laitettiin pinaattijuustohyrriä, jotka näyttivät kakkakikkareilta, valitettavasti myös maistuivat siltä :D Pääruokana oli onneksi edelliseltä päivältä jäänyttä yellow currya. Thairuoka on parasta!

Ruuan jälkeen oli päivän ainoa vähän tylsempi hetki kun piti odotella Antti-Jussia. Neljältä päästiin vihdoinkin lähtemään kirjastolle.

Kirjastolle mennessä ylitetään Brisbanen joki.
Jee, kirjasto!

Kirjastolla menikin sitten muutama tunti tapellen internetin kanssa. Välillä toimi hyvin ja välillä huonommin ja välillä todella huonosti. Sain kuitenkin katsottua kaksi jaksoa Amerikan unelmavävyjä. Jee, uus parisuhteen etsintä reality. :D Luulin, että ko. ohjelma tulee Yleltä, joten suuntasin ensin Areenaan. Mutta näemmä se olikin maikkarin ohjelma. 

Vähän ennen kasia suunnattiin laguunille. Brisbanen South Bankissa sijaitsevalle tekorannalle. Ei oltu vielä käyty siellä kunnolla, kerran oltiin kävelty ohi. Nyt pääsin pulikoimaan! Matkalla nautittiin upeista maisemista.

Tärähtänyt akka.

Kotimatkalla nautittiin lisää kaupunginvaloista.

Kotona n. ysin aikaan päädyin ensin suihkuun pesemään kloorit pois ja sen jälkeen tein vähän iltapalaa. En oo pitkään aikaan syönyt jogurttia, sillä se on täällä aika kallista. Tänään sitten ostin purkin, kun se oli tarjouksessa.

Nyt kello on kohta 22:00 ja ajattelin tässä katsoa vielä yhden jakson Pretty Little Liarsia ja ehkä luen vielä vähän kirjaakin. Nukkumaan menen viimeistään kahdeltatoista.

Tänään oli ihan kivan monipuolinen päivä. Kokeilen toteuttaa tällaisen vielä uudestaankin!

comments powered by Disqus