Päivä 206/282: Eat St. Markets

AJK: Kolmas päivä putkeen! Blogipostauksia siis! Omg! Ei tuu toistuun. 

Tänään käytiin Eat St. Marketsilla Hamiltonissa. Joku hylätty satama-alue on joskus tässä valjastettu tommoseen käyttöön. Siellä on useampia pieniä ruokakojuja ja muutamia pieniä kauppoja. Tosi paljon herkkuja. Ja pari bändilavaa joissa voi bändit soitella. Ja ulkoilmaleffateatteriki löyty.

NOORA: AJK nyt kirjoitti tänne kaiken oleellisen, mut unohti se sanoo, että nähtiin kun iso laiva lähti satamasta.

AJK: Kotimatka tultiin City Catilla ja oli iha komiat näkymät lipua jokea pitkin kaupunkiin kun ympärillä korkeita rakennuksia ja valoja. Löysin myös läheisestä kaupasta kotimatkalla ISPAa; Indian Summer Pale Ale. Aika hyvä olut.

NOORA: AJK ei näemmä saanu hyvää kuvaa kaupungista. En mäkään. City Catit menee näköjään ihan törkeen kovaa vauhtia. Story Bridgellä oli tosi hienot valaistukset. En sitten tiedä oliko nyt jokin syy, että oli tuollainen sateenkaarivalaistus. Brysselin iskujen jälkeen oli Belgian lipun värit sillassa. Tai eihän me niitä nähty, mutta vuokraemäntä kertoi. Ei olla aiemmin nähty siltaa pimeässä, joten en tiedä miltä se normaalisti näyttää.

Tässä tärähtänyt kuva.

NOORA: Ja se olut mistä toi yks jo höpötti. Mä vaan tungin kuvineni tänne väliin. Sori siitä. 

NOORA:  Tähän loppuun vielä pari kännykkäräpsyä. Ylläolevista kuvista pysty bongaamaan bataattiranut (7aud), mutta ekana syötiin Unkarilaista valkosipulileipää (9aud). Oli ihan törkeen hyvää, vaikka sainkin nyppiä sipuleita pois. En kyllä onnistunut kaikessa, joten uskokaa tai älkää meikäläinen söi tänään pienen määrän punasipulia. Mutta ei se siellä valkosipulin joukossa maistunut. Oli muuten toinen kerta kun söin sipulia Ausseissa. Mutta eka kerta oli vahinko, luulin, että se oli lihaa. Mut en oksentanut. En mä siltikään vielä syö sipulia. Anyways, ei kuvattu leipää, koska oli helkutin kova nälkä. Mutta sitten ostettiin yks kolumbialainen hodari (7aud). Se oli hyvää. Ja siinä ei ollu sipulia. 

NOORA: Eat street marketsilla käy myös ruotsalainen karkkikauppa myymässä. Mulle vähän irttareita ja Antti-Jussille turkkareita.

NOORA: Summasummarum: Eat street markets on törkeen iso ruokamarkkina-alue. Tarjolla oli tosi paljon erilaisia juttuja. Löytyi noiden meidän ruokien lisäksi mm. korealaisia hampurilaisia, vietnamilaisia kevätrullia, ostereita, meksikolaista pöperöä, thairuokaa, nuudelikojuja, japanilaista pitsaa, japanilaista teppanyakia, italialaista pitsaa, saksalaista makkaraa, espanjalaisia churroja, erilaisia kuppikakkuja, juustokakkua, monta donitsikojua, hattaraa ja erilaisia juomakojuja vaikka millä mitalla. Jääteet, mehut, smoothiet, oluet, viinit... kaikki löytyy!

Alueelle piti maksaa 2,5 dollarin sisäänpääsy, mutta oli se kyllä sen arvoista.Ja todellakin ollaan menossa uudestaan. Ensi kerralla ostan ainakin jostain juomakojusta jääteetä ja jälkkäriksi donitsia. :D

Niin ja joillakin kojuilla oli tosi kova meininki ja myyntitapahtumakin oli elämys. Yhdessä kakkukojussa soi vähän kabareetyylinen musiikki ja työntekijätytöt tanssi kojun sisällä musiikin tahtiin.

AJK: Tässä kuva siitä kakkakojusta:

NOORA: Ehdottomasti yks parhaimpia juttuja Brisbanessa!

comments powered by Disqus