Päivä 204/282: Postista päivää

En oo ihan varma onko toi päivä 204/282 oikein, mutta väliäkö tuolla. Ei sitä kukaan tarkista/tiiä.

Tilasin tuossa 24.3. USA:n ihmeellisestä karkkimaasta itselleni Googlen Cardboard Virtual Reality-lasit ja oon odotellu niitä innokkaasti saapuvaksi. San Diegosta ne siirty oikein rivakasti Los Angelesin kautta viidessä/kuudessa päivässä (aikaeron takia en oo varma) Sydneyyn ja tänään kattelin että ne on nyt makaillut Sydneyssä viikon. Ehkä ne on tullissa, ei tossa kyllä sillai sanota. Sanoo että "In Transit." Mut ei kai tässä, ootellaan josko Auspost jossain kohtaa ne sais liikenteeseen sieltä Sydneystä kohti Brisbanee, jossa nyt ollaan.

“In Transit”

Tammikuussa oli kans vähän säätöö Australian Postin, eli Auspostin, eli The Post Officen kanssa. Tällöin tilasin USA:sta (taas) Roost Laptop Standin. Sydneyyn se pääty onnellisesti ja postisetäkin oli ilmeisesti yrittänyt käydä sitä toimittamassa, mutta ketään ei ollut kotona – hyvin paljon mahdollista. Tämän jälkeen paketti menee takaisin postitoimistoon, mutta aijai, missään ei kerrottu mihin postitoimistoon. Kävinpä sitten läpi lähialueen kolme eri postitoimistoa ja kaikki sano että "ei oo meillä täällä se paketti" kun ilmotin osotteen ja nimeni. En saanut alunperin seurantakoodia ja Auspost kehotti hommaamaan koodin niin löytyy. Sain sen seurantakoodin USAlaiselta toimittajalta sit pyytämällä ja sit se löyty siitä lähimmästä postista jossa kävin ihan ekana sitä kyselemässä ja siinä oli hienosti oikee osote ja meikän nimi. Hö. Noh, sainpaha Laptop Standini lopulta, jeah! Nyt on ollu hyvä datailla.

Oon myös ollu semmoset 19 päivää keuhkokuumeessa mutta nyt alkaa olla jees. Ei oo enää muutaku pieni yskä. Pitää vielä vältellä rankempaa liikuntaa (iha niinku liikkusin muutenkaa lol).

Tänään kävästiin kattelee läheistä puistoa nimeltään Roma Street Parklands. Siellä oli lintuja, liskoja, hämähäkkejä, puita, ja vettä.

Alla kuva kemikaalivanoista #salaliitto

comments powered by Disqus