Osaka

Huh, Suomi on vienyt mennessään ja bloggaaminen ei oo napannut, mutta palataanpa ajassa taaksepäin. Japanissa ei suinkaan vietetty aikaa pelkästään Tokiossa vaan käytiin myös Osakassa.

Osakaan matkustettiin luotijunalla.

Lujaa mentiin, mutta nähtiin me Fuji-vuoren huippukin. 

Ekana iltana käytiin syömässä Hard Rock Cafessa, joka oli kolmen kilsan päässä meidän kodista. Sateen takia matkattiin julkisilla syömään, mutta takaisin käveltiin. Osaka vaikutti heti paremmalta mestalta, kuin Tokio.

Seuraavana päivänä suunnattiin katselemaan Osakaa yläilmoista Umeda Sky Buildingiin. Ylimmällä tasolla kiersi tasanne, jonka päältä pääsi katselemaan maisemia ja sitä alemmalla tasolla oli kahvila, josta sai 5 eurolla kaiken maailman erikoisoluita, joten katseltiin aika kauan maisemia tornista käsin. Tornissa olisi saanut käydä laittamassa kaiteeseen rakkauslukkoja ja oli siellä ihan ravintolakin, mutta se oli päivällä vielä kiinni.

Korkeuksien jälkeen nautittiin vähän energiaa.

Niiden avulla jaksettiin pyöriä Osakan keskustassa.

Japanissa on paljon ravintoloita pilvenpiirtäjien kätköissä. Mekin päädyttiin yhteen pilvenpiirtäjään ensin syömään ja sen jälkeen talon reunalla olevaan kahvilaan. Auringonlasku ei ollut kovinkaan hurmaava, mutta oli siellä ihan kiva katsella maisemia.

Siinäpä Osakan parhaimmistoa. Meitä taisi vähän vaivata reissuväsymys niin ei jaksettu ihan hillittömästi kierrellä ja tutkia mestoja. Mutta Osakasta (tai siitä vierestä) on tulossa vielä toinenkin postaus. :)

comments powered by Disqus