Opa ja Maria kylässä

Kyllä! Opa ja Maria oli täällä kylässä pari viikkoa ni oli vähä meininkiä eikä ehtiny kirjottaa blogiin. Oltiin eka 5 yötä Brisbanessa ja sen jälkeen 6 yötä Gold Coastilla.

Noora nappas heti siitä angiinan ku Maria ja Olli saapu ja oliki koko loppuajan kipeenä. Käytiin hakee antibiootit siinä ku oli kolme päivää putkeen ollu 38-39°C kuumetta. Noora oli sen verta kuumeessa että mentiin suosiolla Uberilla sairaalalle; makso noin $7 suuntaansa. Sairaalassa homma meni suht. sutjakkaasti, hoitsulle kerrottiin että kolmatta päivää korkee kuume. Sen jälkee ehin vaan ostaa yhen suklaapatukan ku lääkäri jo kutsu. Vilas kurkkuun ja sano että "vasemmassa nielurisassa näkyy selkee tulehdus, eli sulla on tonsillitis, tässä resepti". Ainii, kysyin siltä että haenko alakerran apteekista lääkkeet ja se sano että ei kannata ku tossa tien toisella puolella o apteekki joka o paljo nopeempi ja halvempi :D

Sillä välin ku mä leikin kotilääkäriä, Opa ja Maria seikkaili Brisbanessa. Opa ja Mariaki onnistu saamaan jotain myrkytyksiä tai auringonpistoksia lomansa aikana ja molemmat oli yhen päivän per naama (eri päivinä) poissa pelistä. Itsehän olin rautaisessa kunnossa kiitos jokapäiväisen tankkauksen.

Opa ja meikä kaupoilla

Muutoin Marian ja Opan visiitti oli iha perus lomailua. Tosin Noora makas sängyssä kipeenä. Mulla oli joka päivälle joku olut- tai rasvaruokaravintola katottuna jossa vois käyä. Jossain kohtaa Opa mainittikin että meikän agendaan voi aina luottaa: hyvää olutta joka päivä, ihan sama missä ollaan. Voidaan ajaa vaikka 2 tuntia bussilla etelään ja meikä kertoo että "tuolla pitäs olla hyvä olutravintola." Ja siellähän oli.

En ookkaa muute paljoo kirjotellu oluista. Ei oo kauheena löytyn mitään jännää, mutta ny o pakko mainita heti: Gold Coastilta löyty muutamasta ravintelista pieni erä upouuden Balter-pienpanimon olutta: Balter XPA. Ja oli hyvvää. Ameriikan humaloilla humaloitu India Pale Ale, makea/hedelmäinen, raikas, silti täyteläinen body, lopussa humalapommi eikä jääny mitään ikävää jälkimakua. Helppo juotava. 5/5.

Muutoin sit tossa viikolla kateltiin surffikisoja, käveltiin Gold Coastin makeella biitsillä, puhuttiin sontaa ja sen semmosta. Selkee asia, mutta sanotaan ny ihan julkisesti, että oli tosi mukava kun kävi ystäviä kylässä.

Balter XPA tap label
Balter XPA -hana
Brisbane Brewingin Summer Saisonia
comments powered by Disqus