Nimbin

Käytiin vikana Byron Bay-päivänä tekemässä päiväretki Nimbiniin. Mä olin oikeastaan jo luopunut ajatuksesta käydä siellä, sillä luulin, että sinne on vähän liian pitkät matkat kaikkialta, mutta Byronista olikin sitten kohtuullinen matka ja retkikin maksoi vain 55 dollaria.

Nimbinissä näytti tältä.

Meidän kulkupeli.

Keksi ja kukkakauppa käy Nimbinissä aika hyvin. Me ostettiin pubista kokista ja kaupasta nallerkarkkeja. ;)

Koska oltiin reissussa sunnuntaina niin päästiin käymään Nimbinin lähellä olevilla markkinoillakin. Niitä järjestetään neljässä eri paikassa ja perusbussilla Nimbiniin ei oltais päästy marketille ollenkaan, sillä ne olivat Nimbinistä parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä. Meidän vierailun aikana markkinat oli Channonissa ja kuskin mukaan ne ovat alueen parhaat markkinat.

Olin vähän toivonut löytäväni yhden korukauppiaan tuolta marketilta, mutta en löytänyt, joten jouduin tyytymään tuorepuristettuun appelsiinimehuun. Oli niiiiiin hyvää.

Markkinoiden jälkeen käytiin kurkkaamassa törkeen isoa vesiputousta.

Retken hintaan kuului ilmainen ruokailu ja  kerrankin retkellä oli oikeasti tarpeeksi ruokaa. Tarjolla oli paahtoleipää, jauhelihapihviä, nautamakkaraa, joitakin kasvispihvejä ja salaattia. Nautamakkaroita oli niin pajon, että niitä jäi jopa yli. Eli ruokaa oli ihan törkeesti jos nälkäiset ja köyhät backpackeritkään ei saaneet niitä tuhottua. Yleensä päiväretkillä on ollut melko laaja ikähaarukka, mutta tällä reissulla tuntui siltä, että oltiin varmaan bussin vanhimmat. 

Ihan jees reissu. 

comments powered by Disqus