Muuttohommia

Kirjottelen tätä postausta kaverin olkkarista, jossa nukuttiin Nooran kanssa viime yö. Nyt on 31.8. ja tänään loppuu vuokrasopimus Tampereen Opiskelija-Asunto Säätiön kanssa. Vuoden 2008 alussa muutettiin Nooran kanssa ekan kerran yhteen, tommoseen 68m^2 kolmioon Hervannassa, ja siellä ollaan kahestaan asuttu miltei 8 vuotta. Ny se oli siinä.

Nyt aamulla kämppä on _lähes_ tyhjä. Vielä pitää luuttuta pari huonetta, vaihtaa lamput, ja roudata viimeset tavarat poijes. Heitettiin sikana tavaraa meneen. Säilytettävät varastoon. Vuokrattiin Cityvarasto.fi :stä 2m^2 varasto. Maksaa 60e/kk ja iha jees. Siellä on ny hyvinkin pitkälti kaikki kamat mitkä säästetään tulevaisuutta varten. Taino, jotain annettiin kavereille lainaan. Mut aika vähän. Ite myin ja heitin roskiin suht. aggressiivisesti omaa omaisuuttani.

Iha vapauttava fiilis kun ei oo enää oikein mitään. Läppäri, vaatteet, kamera, latureita, ja vähän jotain muuta pientä. Muutenkin nyt aika hyvä fiilis. Viimeset 2 viikkoa kun on keskitytty aikalailla täysillä tähän kämpän tyhjennykseen. Stressannu kovasti. Ei oo ehtiny bloggaileen ees. Mutta eilen kun alettiin siirtää tavaroita niin tuli jotenkin tosi hyvä fiilis. Ja illalla sai oikein nätisti unenpäästäkin kii. Mutta nyt tekeen se viimeistely! =>

comments powered by Disqus