Mount Coot-tha

Meidän "to do"-listalla Brisbanessa oli käydä katselemassa Brisbanea kaupungin korkeimmalta paikalta, eli Mount Coot-thalta. Meidän meno sinne venyi ja venyi, mutta viimeisellä viikolla pyydettiin meitän vuokraemäntää viemään meidät vuorelle. Mä halusin mennä vuorelle pimeässä ja se sopi vallan mainiosti Dotille, koska hänkään ei ollut siellä pimeään aikaan käynyt. Kuvia valoisammasta Brisbanesta voit katsoa Marian blogista.

Vuoren huipulla törmättiin nuoreen kiinalaistyttöön, jonka kanssa Dot hieman rupatteli. Kyseli mm. millä tyttö on vuorelle tullut jne. Selvisi, että tyttö on tullut bussilla ja niitähän ei vuorelta enää ilta-aikaan kulkenut, joten hän uskaltautui kysymään pääseekö hän meidän kyydillä keskustaan. Oltiin matkalla grillamaan Kangaroo Pointille, mutta voitiin hyvin ajaa keskustan läpi, joten tyttö matkaan ja menoksi. 

Autossa sitten Dot kysyi lähteekö tyttö, Kelly nimeltään, meidän kanssa grillaamaan. Joten siellä me sitten Kangaroo Pointilla koettiin perinteinen Aussimainen grillauskokemus. Me suomalaiset, aussi-Dot ja kiinalaistyttö.

Grillauksen jälkeen mentiin vielä kuvailemaan sateenkaaren väreissä loistavaa Story Bridgeä. Sillassa on aina erilaisten tapahtumien mukaan värejä. Silloin oli LGTB-viikko, jota siltakin julisti.

Se oli hyvä ilta se!

Ai niin, Dot kirjoittaa Brismania nimistä blogia. Jos on matkalla Brissyyn niin sieltä voi saada vinkkejä matkalle :)

comments powered by Disqus