Mitäs muuta Sydneyssä?

Paljon on tullut kirjoitettua turistijuttuja Sydneystä, jos vielä tällaisia random-juttuja, joita ei ole tullut vielä kirjoitettua. Sydneyn kuukauteen mahtui paljon kaikkea, vaikka paljon oltiin ihan vaan kotonakin lataamassa akkuja.

Käytiin mm. Sangri-Lassa katselemassa maisemia korkeuksista. Pukukoodi oli smart casual, mutta sunnuntai-iltana pääsin sisälle lenkkareissa. Oltiin tulossa suoraan bondi - coogee kävelyltä joten oltiin hikisiä ja rumia. Mansikkainen alkoholiton drinksu maistui mainiolle.

Sydneystäkin löytyi paljon katutaidetta. Paljon enemmän sellaisia tosi isoja ja laadukkaita kuvia, kuin Melbsistä, joka kuitenkin on katutaiteen mekka. Sydneyn taide oli kuitenkin juurikin taidetta, kunnolla mietittyjä juttuja. Ei mitään töherryksiä.

 Kahvia juodessa minusta tehtiin Laura.

Hengailimme Pubissa koiran kanssa. Monta kertaa!

Ihasteltiin Skylinea vähän siellä ja täällä.

Sen lisäksi, että söin ensimmäisen kerran sushia, syötiin myös ekan kerran Korean BBQ:ssa, ei olla menossa uudestaan ihan heti!

Lenkkeilin merimaisemissa ja kaunis aurinonlasku muuttui hetkessä rankkasateeksi. Ajattelin, että pääsen sankan metsätien läpi lähes kuivana seuraavalle ratikkapysäkille, mutta väärin meni. Ihan litimärkänähän sitä tuli juostua pimeää metsätietä, en nähnyt eteeni ollenkaan. Samaan aikaan vitutti ja nauratti.

Söin maailman huonointa Massaman Currya, vallan komeissa Spice Alleyn maisemissa.

Fiilistelin rakkauden kuukautta Darling Harbourissa.

Hengailin World Squarella.

Kuvasin Cola-mainoksen.

Lentokentällä nähtiin jättimäinen Pingviini.

Että semmosta.

Ehkä jotekin yhteenvetoa vielä kaupungeista, kahden suuren eroista ja semmosta, tai sitten ei. Sydney antoi aluksi ymmärtää, että se voisi voittaa Melbsin, mutta ei se voittanut. Kyllä mä oon Melbournen tyttö. 

comments powered by Disqus