Matkan esittely

Noniin, korkataans tää blogi ihan oikeella postauksella. Tervetuloa tänne meidän reissublogiin meikänki puolesta.

15.9. ois tosiaan lähtö reissulle pallon toiselle puolelle täältä Suomesta. Tänään on 16.8., eli varsinainen matka ei oo vielä alkanu, mutta onhan tää valmistautuminen siihenkin eräänlainen matka. Pitää suunnitella asioita, luopua tavarasta, luopua kämpästä, laittaa tavaraa säilöön, yms. yms. Ja pakkauslistakin pitää tehä, tai ainakin semmonen pakkauslistapostaus tänne blogiin.

Anyways, meillä on siis reissusuunnitelma kutakuinki tämmönen:

15.9. Singapore
24.9. Darwin
30.9. Adelaide
11.10. Melbourne
[joskus] Sydney
[joskus] Brisbane
23.3. Tokio
18.4. Helsinki

Reittisuunnitelma/-kartta
Kaupunki kerrallaan. Tälleen me reissataan. Klikkaa isommaksi.

Tyyliin kaksi kertaa viikossa saa luetella ton reissusuunnitelman, viimeksi tein sen eilen. Joskus joku kyselee, että miksi tämmönen reissu, ja vastaus on yleensä tätä rataa: miksipä ei lähtis, jos aikoo loppuelämänsä oleskella Suomessa. Sama kai se tässä kohtaa elämää vähän seikkailla, etenkin kun on mahdollista :)

Ostettiin jo tuossa jonkin aikaa sitten Kilroyltä suurin osa tuossa ylläolevan listan lennoista. Ostettin semmonen monen lennon matkalippu, jossa on Helsinki-Singapore (Finnair), Singapore-Darwin (JetStar Asia), Brisbane-Tokio (Qantas), ja Tokio-Helsinki (Finnair) -lennot samassa. Hintaa tälle tuli noin 1350eur per nenä ja lippujen päivämääriä saa muuttaa vapaasti niin paljon kuin haluaa (pientä maksua vastaan), kunhan lento on sama. En tiedä oliko halpa vai kallis. Ostin.

Kilroyn lipun lisäksi ostettiin omatoimisesti Qantasilta Darwin-Adelaide -lento. Adelaide-Melbourne on vielä ostamatta, mutta Qantas lentää sen tunnin välein ja liput oli luokkaa 80eur per naama. Melkeen siis kun junalla menis. Australiassa tää lentäminen on ymmärtääkseni pääasiallinen tapa liikkua kaupunkien välillä, sillä välimatkat on pitkiä, ja junailu ei ymmärtääkseni koskaan yleistyny osavaltioiden välisten poliittisten junahommien takia.

Lähetään siis matkaan suoralla Finskin lennolla Singaporeen, siellä viikko, siitä hyppy Darwiniin, siellä viikko, hyppy Adelaideen, siellä 11 päivää ja sitä rataa :) Henk.koht. tykkään ainakin tästä suunnitelmana, kohta nähdään miltä se oikeesti tuntuu! Toivon että helpottaa mun lentoahdistukseen tämä.

Elikkäs semmosta. Kirjottelen vielä jossain kohtaa pienen postauksen siitä, että "miksi Australia", mutta nyt voisin mennä naputtelemaan lisää tavaraa myyntiin. Jos muuten ei mee tavarat kaupaksi niin syyskuun elokuun lopulla täältä sais ilmatteeksi jos vaikka mitä :)

comments powered by Disqus