Shibuya ja baarikatua

Aika vähän oon kirjoitellut tänne nyt päiväkirjamaisesti Japanista. Tai ylipäätänsä koko reissulta. Olisi ehkä pitänyt niin pysyisi paremmin kärryillä itsekin, että missä kaikkialla on käynytkään. Ja milloin. Kuvia on onneksi paljon. Vielä kun saisi niitä jaettua tekstien kanssa. 

Meidän ekana Japani-viikonloppuna (josta on jo pari viikkoa, huh!) käytiin pyörimässä siellä missä kaikki muutkin, eli Shibuyassa. Se on siis yksi Tokion vilkkain kaupunginosa.

Shibuya ei oo ihan meidän suosikkipaikka, koska siellä on liikaa ihmisiä. Viikonloppu maksimoi ihmismäärät viel huimemmiksi. Päädyttiin sitten jollekin temppelille johtavalle pikkukujalle, jossa oli käynnissä jotkin markkinat.

Bongasin sieltä joltakin pikkupussin, jossa oli kilppari. Ja meidän vuokraemännällä näin pikkupussin, jossa oli kaloja. Ehkä niillä on sitten kotona akvaariot.

Lopulta sitten selvisi mistä minikilpparikin oli tullut :(

Markkinat päättyivät temppelille.

Sitten mulle selvisi, että minne ollaan menossa. Keskustassa on pieni alue, jossa on paikallisia pikkubaareja, eli Izakayoja. Antti-Jussi selkeästi halusi mennä sinne. Tuo keskustan alue taitaa olla aika turistoitunut ja jokaisella paikalla oli tosi isoja "sisäänpääsymaksuja". Näitä on aina Izakayoissa, mutta tuolla ne oli 1000-1500 yeniä ja monessa paikassa missä me ollaan käyty (ei siis tuolla alueella) se on ollut 300 yeniä. Alueella toki oli myös muutama niitä halvempia paikkoja ja jos ei maksua ollut lainkaan niin se oltiin kyllä kirjoitettu aika suurin kirjaimin englanniksi näkyville. :D Suurin osa baareista oli kiinni, koska oltiin liikkeellä melko ajoissa.

Kadulla oli jotkut kekkerit, mutta me ei oikeen tiedetty, että mitkä.

Huh, olipas kuvia. Kerrankin meillä on käytössä hyvä netti ja ei mennyt kauaa, kun sai kuvat läpi, joten laitetaan niitä nyt sitten reilusti.

Montako kissaa bongasitte kuvista?

Laitan vielä yhden kuvan ihan vittuillakseni.

Ps. Blogi on vielä jonkun aikaa Tokiossa, vaikka me ei ollakaan.

comments powered by Disqus