KOALAHALI

Koalan sylissäpitäminen on kielletty kaikkialla muualla Australiassa, paitsi Queenslandin osavaltiossa. Joten jo reissun alussa tuli päätettyä, että käydään Brisbanen Lone Pine Koala Sancturaryssä halimassa koalaa. Alunperin mun piti olla se, joka pitelee koalaa sylissä, mutta päädyttiin nyt sitten siihen ratkaisuun, että ajk saa halia koalaa, koska mä oon viimisin viikon aikana tehnyt enemmän hauskoja juttuja. 

Koalan pitäminen sylissä maksoi 18 dollaria ja siihen sisältyi yksi ammattikuvaajan ottama kuva pahvikansiossa. Lisäksi sai kuvata omalla kameralla, joten Paula sai otettua meistä kuvia. Mä sain mennä ilmaiseksi kuvaan, koska en pitänyt koalaa sylissä.

Aiemmissa koalatarhoissa koalat on pääosin nukkuneet, mutta tuolla oli todella vilkkaita koalia. Suurin osa oli hereillä ja osa juoksenteli aitauksissa ja hyppivät puusta toiseen. Hyvä mesta!

Ps. Kauheesti olis kerrottavaa reissuista, mutta nyt kun Paula on vielä kylässä niin ei viitsi tuhlata hirveästi aikaa bloggaamiseen. Katotaan jos ehdin saamaan jotakin tulille lähiaikoina. Kuvia on ihan perkeleesti!

comments powered by Disqus