Kenguru-päivä

No niin, varastin törkeästi seuralaisen (Thanks Terhi!) idean kuvaan, mutta en jaksanut kikkailla ja varastaa kaverin kuvaa, joten teinpäs itse samaan tyyliin kuvan, joka kuvaa hyvin meidän eilistä päivää:

Ensin nähtiin semmonen, sitten syötiin semmonen.
Siinäpä sitten paistelin niitä ohjeen mukaan, niin kuin joku kokki olisin. (Hehehhe, toinen vitsi. Onhan valmistumisesta jo 10 vuotta. Tasan.)
Törkeen kaunis annos sisälsi siis kengurua, lohkopottuja ja sour creamia.
Aika punaiseksi jäi, vaikka paistelinkin molemmilta puolilta ainakin 5 minuuttia, vaikka piti vain 4 minsaa.

Lihasta kun tykkään niin ihan hyvää se oli niistä kohdista, joista oli paistunut vähän enemmän, mutta raaimmat osat jätin syömättä, tyhmä rakenne lihassa jos se on mun makuun liian raakaa. Ekan kokeilun perusteella meillä kyllä syödään kengurua myöhemminkin. Olisi selkeästi pitänyt kokeilla aiemminkin. Nyt meni neljä kuukautta ennen ensimmäistä kokeilua. Täytyy yrittää etsiä kengurumakkaraa tässä lähiaikoina.

Kenguruita on maassa tuplasti asukasmäärän verran ja niitä käydään helikoptereista käsin ampumassa outbackilla. Ihan siis siksi, että niitä on niin törkeästi. Retkiopaskin sanoi, että teemme palveluksen, jos syömme kengurun lihaa. 

comments powered by Disqus