Ikean jouludinneri

Kun kerran on maailmalle lähdetty ja suomeahan on hirvee ikävä (...) niin heti kun tulee mahdollisuus syödä jotakin tuttua ja turvallista niin pitäähän se sitten tehdä.

Ikealla järjestettiin ruotsalainen joulujuhla ja mehän oltiin Suomiporukalla ihan messissä. Jonossakin oltiin heti toisena paikan päällä. :D

Kauheessa nälässä oltiin jo reilusti ennen viittä jonottelemassa sisään, mutta jostain syystä päästiin syömään vasta 17.30, vaikka piti päästä viideltä...
Tyhjät pöydät. Kerrankin täydellisen siistiä Ikean ravintolassa. :D
PUKKI!
Antti-Jussi ja Pukki.
Alkuruoka ja pääruoka. Jotenkin onnistuin skippaamaan muussin ja kastikkeen lihapullille :( Oltiin luultu, että siellä on buffa, mutta pitikin pyytää lämpimät ruuat tiskiltä. Mutta hyvin toimi sekin. Alkuruoka, leivät, juustojaja jälkiruuat oli sitten erikseen.
Jälkiruuaksi herkkuja. Prinsessakakku oli tosi hyvää.
Jälkiruuan jälkiruoka glögiä ja piparia. Ja pukki tarjoili karkkiakin.

Ikea Family-kortin omistajille juhla maksoi 20dollaria. Mä hankin jo aiemmin tänne Ikea Family-kortin ja ostettiin sitten liput ajatellen, että yksi kortti riittää meille neljälle. Ja riittihän se, ei meiltä mitään korttia kyselty. Kurssi on tainnut vähän huonontua niin olisikos toi euroissa nyt n. 14 euroa. Aika halpa mun mielestä. Jos siis joulunaikaan missä vaan ulkomailla olette ja Ikea on lähellä niin kannattaa tsekkailla koska niissä on joulupirskeet. Mä ainakin aion mennä toistekin jos tulee mahdollisuus. Sen verran halpaa mättöä.

comments powered by Disqus