Hyvää huomenta Suomi!

ajk oli kirjoittanut luonnoksiin mitä me tehtiin 19.9. Olis ollu hauska postaa vaan se, mutta aattelin vähän jatkaa sitä. Tässä ajk:n kertomus:

Käytiin vaan Brewerkzissä syömässä ja ostettiin vissiin mulle uimahousut jotka oli ihan paskat.

:D Notta morjes.

Oli tosiaan vähän rennompi päivä. Mutta ei me ainoastaan ilmastointilaitteen alla huoneessa maattu. Hengattiin nimittäin meidän majapaikan poolilla. Vuokrattiin tosiaan Airbnb:n kautta huone viikoksi isosta condosta. Yleensä ollaan varattu paikkoja, jonka saa kokonaan itselleen, mutta nyt ollaan vaan oltu toisten nurkissa. Tässä huoneistossa on kaks makuuhuoneetta ja toisessa on asunut meidän majoittajat Michael ja Brenda, superkansainvälinen pariskunta, joka on asunut ties missä kaikkialla. Juuret M:llä on Itävallassa ja B:llä Kiinassa. Meille on sitten jäänyt toinen makkari ja asunnon käytävällä ollut kylppäri on kokonaan meidän käytössä. Tosi hyvä mesta lomailla. ajk on iltaisin jauhanut Michaelin kanssa vähän yhtä sun toista ja ollaan saatu vinkkejä meidän visiitille.

Mutta lisää siis näistä majapaikan luontaiseduista. Löytyy siis vallan mainio allasosasto. Saunakin olisi käytössä, kuten myös grillauspaikat altaan vieressä, tenniskentätkin löytyy ja ne on ahkerassa käytössä iltaisin. Näitä ei jäädä kaipaamaan (no okei grillaus ois voinu olla ihan kivaa), mutta se jää, että käytössä olisi myös hieno kuntosali, jonne en ehtinyt. Sieltä olisi ollut komea näköala altaille ja kaikkea. Mutta onneksi sää on pitänyt huolen hikoilusta.

Onneksi kuitenkin altailla käytiin neljä kertaa. Kävin vähän nappailemassa kuvia teille sieltä. Ne ei kyllä kerro todellisuutta ollenkaan, mutta ehkä niistä selviää, että munkaltainen vesipeto on aika innoissaan. Aurinkoa en välitä niinkään ottaa, mutta uiminen on parasta!

Pienempi allas, joka oli mun suosikki suihkujensa kanssa.
Iso allas, josta meni uintikuja yllä olevan kuvan pienempään altaaseen. Tän altaan toisessa reunassa oli syvennys, jossa oli mahdollisuus nauttia erilaisista poreista.
Sitten oli joku lastenallas, jota en testannut.
Aurinkotuoleja oli ripoteltu ympäri altaita ja niissä oli aina tilaa. Me hengattiin ajk:n kanssa yleensä tällä puolella, mutta vikana päivänä otin arskaa ja pulikoin vain pienemmässä altaassa.

Ah, noita altaita tulee ikävä!

comments powered by Disqus