Fortitude Valley

Viime lauantaina otettiin suunnaksi Fortitude Valley, joka on Brisbanen suosittu bilealue. Mä lähettiin kävelemään kuitenkin jo aamupäivällä ja missattiin ne "parhaat" bileet ilta-aikaan.

Pari kuvaa kävelyn alkumatkasta.

Ja kun bilealueella oltiin niin kyllähän me baarissakin käytiin. Mammuttibaari oli ehkä pahimman hajuinen baari missä ollaan koskaan oltu. Ehkä se johtui mammutista? Ehkä ihmiset heittää nesteitä sen päälle ja se sitten lemuaa... Ruoka näytti tosi hyvältä ko. mestassa, mutta hajun takia en koskaan haluaisi syödä siellä.

Brisbanen chinatown on hyvinkin pieni ja moderni. Täytyy käydä tutkimassa tuo pikkupätkä vielä paremmin, sillä nyt  mentiin vain ohi.

Mammuttibaarissa lueskelen matkaopasta ja bongasin tekstin "Bakery Lanesta", se oli pieni katu, jossa sijaitsi muutama ruokapaikka. Oltiin etsimässä suolasta lounasta, mutta päädyttiin sitten herkuttelamaan brownieilla, joista edellisessä tekstissä jo mainitsinkin. I love brownies myy todella montaa erimakua brownieita. Antti-Jussille ihan perussuklainen ja mulle jaffaversio. Oli herkkua!

Katutaidetta Brisbanessa on todella paljon vähemmän, kuin Sydneyssä, saati sitten Melbournessa. Jotakin pientä on kuitenkin tullut bongattua.

Pysähdyttiin reissullamme parissa pubissa ja yhdessä panimossa ja nautittiin kauniista jokimaisemista. Hienosti pyörähti koko päivä ulkoillessa uudessa kaupunginosassa. Oltiin ladattu bussikortit, että voisimme hoitaa paluun bussilla, mutta kävelimme kotiin illan hämärtyessä.

Lauantai oli hyvä päivä!

comments powered by Disqus