Featherdale Wildlife Park

Käytiin maanantaina Terhin kanssa retkeilemässä Blue Mountainsille, josta bloggaan myöhemmin. Retkeen kuului visiitti Featherdalen villieläintarhaan ja postailen tästä nyt ensin erikseen ettei tule yhteen postaukseen miljoonaa kuvaa. :) Featherdalen wildlife park on alunperin perustettu eläimille, jotka ovat loukkaantuneet luonnossa ollessa ja ne on hoidettu kuntoon tuolla. Nyt en enää tiedä mikä on tilanne. Aiemmin käytiin Melbournen lähellä Maru Koala Parkissa ja mun mielestä se oli kivempi, kuin tää. Featherdale onkin tosi suosittu mesta, kun taas tuntuu ettei Marusta oo kukaan kuullutkaan. Näitä puistoja täällä on kuitenkin ihan hirveesti.

Mutta nyt eläinkuvia!

VOMPATTI.

MINIKENKUROITA. TAI WALLABEJA. (Jäi vähän epäselväks, kengurulajejakin on vissiin aika monta... Ota niistä nyt sitte selvää.)

KOALIA

MORE KANGAROOS

PENTTEJÄ

HYPPY HYPPY POMPPU POMPPU

Yks väsähtänyt jättimäinen krokokin siellä oli.

Retken kuvauksessa luki "Free Koala", eivät sitten tarkoittaneet oikeaa Koalaa :( Mut onhan toi pikkuhemmokin ihan symppis. 

Tiesittekö muuten, että Koalan elämä on ihan jeessiä. Se nukkuu 22 tuntii päivässä ja sen 2 tuntia, kun se on herellä se vetelee huumehia. Eukalyptuspuun lehdet kun sisältävät myrkkyä. 

Moro!

comments powered by Disqus