Ensimmäinen päivä Sydneyssä

No niin, nyt on Melbournen jutut saatu alta pois ja voidaan keskittyä tähän nykyisyyteen. Muutamat kuvat ja Antti-Jussin videot onkin Sydneystä jo esitelty.

Meidän ensimmäinen kokonainen päivä Sydneyssä sisälsi opastetun kävelykierroksen. Kirjoittelinkin kävelykierroksista jo aiemmin ja niillä tosiaan kannattaa käydä reissun alkuvaiheessa. Saa hyvinkin vinkkejä loppulomalle. Kävelykierros oli ihan ok, mutta mulla tais olla jo matkaväsymystä niin paljon etten jaksanut kaikkia historiajuttuja kuunnella.

Kävelykierros päättyi Sydneyn kauneimpaan paikkaan - Circular Quayyn. Sieltä jatkettiin sitten oma toimisesti Darling Harbouriin.

Tässä vähän kuvia kävelykierrokselta.

Sika, jonka nokkaa piti silittää, sillä se tiesi hyvää onnea. Paikallisten tapa on kuulemma silitellä sian pippeliä. Hihihi.
Hiljaista katua keskustassa.
Angels place.
Ensimmäiset kosketukset oopperataloon.
Suuri (suomessa tehty!) risteilyalus oli parkkeerannut itsensä Sydneyn satamaan. Huomasin muuten vasta nyt täällä, että kuvassa on käynyt perinteinen panoraama-kuvien ongelma ja oikean reunan naiselta puuttuu alaruumista :D
Lisää katunäkymää.
Harbour Bridgeä kauempaa.
Ja hieman lähempää.
Ja todella läheltä. Sillalle järjestetään kävelykierroksia, jotka ovat superkalliita. Mun oli tarkoitus mennä sellaiselle, mutta käytiin kapuamassa vähän eri paikkaan, joten saattaapi jäädä välistä. :)
Circular Quaylta kun jatkettiin matkaa niin bongattiin paljon paatteja.
Barangaroon-puistosta oli upeat näkymät merelle.
Barangaroon maisemia.
DarlingHarborista otin vain yhden kuvan ja sekin tärähti.

Siinä meidän ensimmäinen päivä Sydneyssä.

Vinkkinä vielä, että Darling Harbourissa järjestetään jokaisena lauantai-iltana ilotulitus. Unohdettiin se ekalle viikolla, mutta seuraavana lauantaina sitten käytiin korjaamassa asia.

Juu, semmosta.

comments powered by Disqus