Eiffel-torni

Olkoon ensimmäinen Pariisiaiheinen kirjoitus pyhitetty Eiffel-tornille. Ehkä siksi, että siitä on niin paljon kuvia, enkä taatusti osaisi valita vain paria kuvaa yhteen Pariisi-postaukseen. 

Mä suhtauduin Pariisiin hyvin ennakkoluuloisesti. Ja samoin Eiffel-torniin. En tiedä kuinka paljon ennakkoluulot pohjautuvat siihen, että toinen supertunnettu nähtävyys, eli Vapaudenpatsas on loppujen lopuksi suuri pettymys. Aika harvassa paikassa oikeasti sanotaan, että se on todella pieni. Mä olin lukenut siitä jostakin matkablogista ja olin varautunut, enkä oikeastaan pettynyt, mutta oli se silti tosi hämmentävää miten kuvakulmilla siitä saa niin valtavan kokoisen vaikutelman. Eiffelin kohdilla ennakkoluulot oli kuitenkin iha hyvät, sillä se pääsi nyt yllättämään. Se oli varmaan puolet suurempi kuin aattelin. Ja oikeesti aika komee pytinki. Joskus kannattaa siis epäillä, oli ihan siistiä katsella tornia wau-fiiliksellä.

Saatoin ottaa valaistusta tornista varmaan 50 kuvaa kun aattelin, että ne on kaikki kuitenkin tärähtäneitä, mutta ihan riittävän hyviä kuvia ne kuiteskin oli kaikki. 

Jee, hieno Eiffel!

comments powered by Disqus