Ei täältä saa hyviä siipiä

ANTTI-JUSSIN VIIKKOKATSAUS VIIKOLLE 42

Maanantai.

Tiistai 13.10.2015: Lähettiin aamulla kävelylle. Käveltiin Royal Botanic Gardensin läpi. Siellä oli puita, lintuja ja vettä, emmä tiiä mitä te musta haluatte, ei sitä voi muutoin sanoin kuvailla. Siitä käveltiin Richmondin eteläpuolelle, Swan Streetille. Siellä oli paljon kivoja pieniä burgeripaikkoja ja muuta hipsteriä. Löydettiin vahingossa Ikea ja syötiin tahallaan pyörykät ja muussia. En kadu.

Äsköstä päivää seuraava päivä: En muista mitä tapahtu.

Torstai: Tein töitä ja en muista muuta.

16.10.2015, siipiperjantai: Ei löytyny hyviä siipiä mistään, ei esim. St. Kildan Gami Chicken:stä eikä tosta läheisestä Wise Guys Pizza -mestasta. Paskaa.

Lauantai: Ei löytyny vieläkää hyviä siipiä. Käytiin Crowns-kasinolla, emmää tiiä, jottain joku tyyppi katteli mun suomalaista ajokorttia että "Is this you?" ja sanoin "Who else?" mikä ei ehkä ollu iha fiksua

Sunnuntai: Noora halus käyä jossain marketeilla jossain Jumalan selän takana. Käytiin. Sitte mentiin Fitzroyhin ettii hyviä siipiä. Löyty vaa huonoja. AARgH. Sain sit onneksi suostuteltua Nooran Forester's Halliin, jossa oli 32 hanaa ja hyvää olutta. Sen jälkee käytiin vielä enemmän jumalan selän takana Williamstownissa. Siellä ei ollu mittää.

Tänää on taas maanantai. Mun korvia kutittaa.

comments powered by Disqus