Easey´s

Vaikka täällä Melbournessa onkin ollut tarkoitus viettää ihan tavallista arkea niin pakko se on myöntää, että kun on uudessa paikassa ja tietää yhteisen ajan olevan rajallinen niin pakkohan se on elää ja kokea mahdollisimman paljon. Vähän niinkuin lomalla arjessa. Mä olen käyttänyt tunteja siihen, että mä oon yrittänyt kaivaa kaikki Melbournen parhaimmat asiat esille. Yritin löytää joitakin vähän erilaisia ravintoloita ja löysin Easey´sin.

Käytiin siellä jo viime perjantaina kääntymässä. Oltaisiin saatu syödä ravintolan alakerrassa, mutta minä sanoin, että ei käy, varataan pöytä ensi viikolle. Halusin saada käynnistä irti koko elämyksen. Minä halusin syömään katolle. Ja miksi?

Junan vaunuja katolla!
Tärähtänyt kuva ravintolan alakerrasta. Ei kelvannut tämä meille!
Paikan päällä oli hissinkin, mutta se on kuulemma hidas, joten päädyttiin värikkäästi maalattuun käytävään.
Maali lähenee!
Junan vaunussa oli vielä tyhjää, kun me saavuimme paikan päälle. Meillä on suomalaiseen tapaan vähän aikaisempi illallisaika, kuin kaikilla muilla ihmisillä. Niin ja ehkä vähän vaikutti sekin, että junanvaunut oli loppuun varattuja ilta kuuden jälkeen.
Toisesta päästä vaunua pääsi ihailemaan kaupungin korkeita taloja.
Junavaunun tyhjä takaosa.
Ruokalistat.
Burgeriapa tietenkin. Ruuanhinta on ko. mestassa kuulemma noussut viime aikoina, mutta silloinhan kannattaa hintaa nostaakin kun ravintola on iltaisin bookattu täyteen jokaisena viikonloppuna. Ruoka ei nyt mitenkään erityistä ollut. Ei pahaa, mutte erityistäkään.
Kylläinen burgerisyöppö. Alkaa kyllä burgerit tulemaan korvista ulos. Vois olla burgerilakossa (eli huomenna mäkkiin!).

Kyllähän tuo ravintolakäynti oli ihan kiva kokemus. Tosi siisti mesta, mutta eipä sinne ehkä toiste tarvitse mennä. Melissä on niin paljon ravintoloita, että pitää kokeilla aina uutta mestaa. Pari juottolaa/ravintolaa on vielä to do-listalla, joka lyhenee hitaasti, mutta varmasti. 

Moro!

comments powered by Disqus