Date Night at Singapore (22.9.2015)

Tiistai oli meidän viimeinen kokonainen päivä Singaporessa. Ajateltiin, että vois lähteä vähän paremmille treffeille sen kunniaksi. Yhtä treffiähän tää koko reissu meinaa olla kun koko ajan ollaan kahdestaan ja varsinkin Singaporessa syötiin joka päivä ulkona.

Meidän suomalaisten päivällisrytmi on ulkomailla aina vähän kummallinen. Monesti ollaan ensimmäisiä syömässä, ja tälläkin kertaa jo ennen viittä oltiin hinkumassa ravintolaan, joka aukesi vasta viideltä. Onneksi mestoilta oli hyvät näkymät Marina Bay Sandsiin niin saatiin ottettua muutamia (sumuisia) kuvia sitten siitä.

Marina Bay Sands.

Kuvailujen jälkeen kello onneksi tuli viisi ja päästiin ravintolaan. Meidän hosti oli suositellut meille Barossa nimistä ravintolaa, varmaankin sen takia, koska se on Ausralialainen ravintola, joten mentiin sitten sinne.

ajk
meikä

Ajk tilas tuttuun tapaan burgerin ja mä tilasin lohta ja perunamuussia. Aika suomalaista kyllä.

Mun lohiannos, maksoi jonkun 20 euroa.

Ravintolasta otettiin sitten suunnaksi Marina Bay Sandsin kattoterassi.

Maisemakuva matkalta.

Katolta maisemakuvat eivät näyttäneet usvaisessa Singaporessa juuri miltään.

Kuva Gardens by the Baystä.

Illan tullen sitten hieman parani. ;)

Sama pimeässä.

Pilvepiinrtäjätkin näyttää aina hienoilta illalla.

Gardens by the Bayssa ei käyty muutoin käpsyttelemässä, mutta treffi-illan päätteeksi käytiin katsomassa taikapuiden valoshow. Olihan se aika näyttävä näky.

Superpuut.

Semmonen date night. Nätit vaatteet ylle ja syömään, drinkeille ja kattelemaan suosittua turistikohdetta. Oli ihan hyvä viimeinen ilta Singaporessa. :)

Ajk tekee vissiin vielä jotakin yhteenvetoa Singaporesta, jos en tunke lusikoitani siihen soppaan niin tää oli mun vika kirjoitus Singaporesta. Luulen, että sain kaupungista sen mitä halusinkin enkä koe tarvetta käydä uudelleen siellä, vaikka kivaa olikin. Kiireinen suurkapunki on aika uuvuttava!

comments powered by Disqus