Cleveland

Käytiin tossa reilu viikko sitten tunnin junamatkan päässä Clevelandissa. Ei me oikeastaan tiedetty mitä siellä on. Mää aattelin, että siellä olis ollu hiekkarantaa. Ajk aatteli, et nähdään meri. Juna-aseman edessä oli aika kiva pieni satama-alue. Siellä oli hienoja veneitä ja ympärillä muutama ravintola. Mun mielestä siinä oli mukava tunnelma, mutta me ei jääty siihen, kun lähettiin ettimään sitä merta.

Tässä satama-altaassa nähtiin meduusa. Tai mikälie pistinfisu se onkaan mikä on litteä ja millä on semmonen pitkä häntä. :D

Käveltiin ja ihasteltiin mastoja, joita näkyi talojen takaa. Tuolla oli rannikko hauskasti rakennettu, jokaisen talon takapihalla oli vettä ja veneet. Matkalla huomattiin myös, että Clevelandiläiset on toosi mukavia, sillä vastaantullut pyöräilijäkin huikkasi meille turisteille iloisen tervehdyksen.

Sitten me löydettiin se meri. Oli laskuvesi. Ja oli aika rumaa.

Rannikon vieressä oli tosi mukava baari/ravintola, jossa oli superkiva terassialue. Nautittiin siellä sitten virvokkeita ja ranskalaisia samalla kun paahdettiin itseämme auringossa. 

Tähän väliin kuva minusta, että tähän postaukseen tulee edes yksi kaunis kuva. HEHHEHHEH. HE.

Tässä kuvaa ihmisten takapihoilta.

Sit käytiin vielä yhdessä panimossa, jossa Antti-Jussi halus käydä. Ranskikset täytti meidän mahaa niin paljon, että ei päästy Clevelandin ruokiin tutustumaan sen paremmin, mutta Brisbanessa käytiin meidän lähimmässä Intilaisessa ravintolassa dinnerillä. Oli hyvä mesta. 

Olis Clevelandissa kai joku majakkakin ollut, mutta ei me jaksettu kävellä niin pitkälle. Ei mikään erityinen paikka, mutta ihan kiva vähän käydä Brisbanen ulkopuolella :)

comments powered by Disqus