Brisbanen kattojen yllä

Jostain syystä kamerasta on aina akku loppu, kun sitä tarvitsee ja toisaalta aina kun sitä tarvitsee niin on hetki, jonka voisi elää muutenkin, kuin linssin läpi. Saatiin Sydneystä Elisa ja Jason useammaksi päiväksi Brisbaneen. Ainoat kuvat viikonlopusta on Eagles Nest -kattoterassilta ja Mr.Fitzin jätskeistä. Joten nyt on keskitytty itse hetkeen eikä linssinläpi elämiseen. Oli ihanaa kun oli ystäviä kaupungissa! Kierrettiin paljon kivoja ja persoonallisia kuppiloita ja herkuteltiin hyvällä ruualla.

Eagles Nest on kattoterassi Kangaroo Pointilla, josta näkee upeasti Brisbanen skylinen. Paikka on auki vain muutaman tunnin sunnuntaisin ja saatiin huomata, että melkein kaikki pöydät on varattu täyteen. Onneksi saatiin kuitenkin nauttia maisemista terassin reunalta. Kannattaa tsekata tuo linkkaamani nettisivu, sieltä näkee aika hienosti kokonaisuuden mitä saatiin ihailla ja mistä. Elisa oli bongannut infon tästä paikasta, itse en olisi varmaan edes löytänyt sinne.

Elisa otti kuvan minusta.

Mun kaverimäärä ei ole kasvanut reissussa mitenkään järkyttävällä tavalla, mutta laatu onkin sitten sitäkin parempaa. Innolla odotan, että missään nähdään seuraavaksi Elisan ja Jasonin kanssa. Ehkä Ausseissa, ehkä Suomessa tai ehkä jossain ihan muualla.

Oli kiva viikonloppu.

comments powered by Disqus