Brightonin kopit

Yksi suosittu turistikohde Melbournessa on Brighton Beach. Ei suinkaan sen takia, että ranta on jotenkin uskomattoman upea, vaan siksi, että siellä on värikkäät rantakopit. Ne ei ole mitenkään yleisessä käytössä vaan mun käsittääkseni ne omistaa ihan yksityiset ihmiset. Jos etsii tietoja Melbournesta niin nää kopit tulee bongattua kuvissa aivan varmasti.

Me käytiin bongailemassa kopit aikalailla meidän Melbourne ajanjakson alussa. Olimuutoin ihan hyvä reissu, mutta jostain syystä täällä Ausseissa on aivan järkyttävästi kärpäsiä ja niin oli tuollakin! Eniten niitä on just rannoilla. Ovat muuten aivan törkeän raivostuttavia! Koko ajan saa olla huitomassa. 

On siellä toki ihan kiva näkymät kun kävelee rannalle. Mä oon aikamoinen skyline-narkki, mun mielestä on niin siistiä nähdä kaupunkien pilvenpiirtäjät jostakin kaueampaa. Nycissäkin, kun käytiin risteielmässä Vapaudenpatsaalle, mä seisoin laivan "väärällä" puolella katselemassa Manhattaninen skylinea. Se oli paljon vaikuttavampi, kuin pikkuruinen Vapaudenpatsas.

Ja onhan vesistötkin aika siistejä. En oo vielä varma onko siistimpää istua meren rannalla, vai makoilla laiturilla suomalaisessa järvimaisemassa.Voi olla, että järvimaisema vie voiton tällä hetkellä.

Semmosta tällä kertaa. 

-N

comments powered by Disqus