Bangkokin lähiravintolat

Ketjujen lisäksi käytiin Bangkokissa kahdessa eri ravintolassa, jotka sijaitsi ihan meidän hotellin lähellä. 

Ensimmäinen oli nimeltään Baan Somtum. Ravintola oli melko suosittu lounasaikaan ja me käytiin ravintolassa sunnuntaina päivällä. Ravintola oli täynnä perheitä, turisteja ei juurikaan ollut.

Tarjolla olisi ollut varmaan miljoonaa erilaista papaya salaattia ja kaikkea jännää ja erikoista. Mulla oli kuitenkin vähän huono olo niin päädytiin tilaamaan jossain määrin turvallisia ruokia. Friteerattua kanaa, friteerattua maissia ja mausteiista thaimakkaraa ja syötiin ne toki riisin kanssa. Kolme annosta kokiksen ja oluen kanssa maksoi n. 13 euroa.

Ihan hyvä mesta, vois syyä uusikskin.

Toinen mesta oli Ban Chiang, Tripadvisorissa sijalla 167/10 000, eli ei voi olla ihan kämänen paikka. Ravintola sijaitsi vanhassa puutalossa ja se oli perustettu vuonna 1986, eli meikäläisen ikäinen ravintola. Täällä ei ollutkaan sitten paikallisia - vain turisteja.

Ravintolassa oli myös sisätilat, mutta meidän saapuessa ravintolassa ei olut ruuhkaa ja mahduttiin ulkona olevalle patiolle. Pian meidän jälkeen ulkotila oli niin täynnä, että porukkaa ohjattiin sisätiloihin.

Mä tilasin ruuaksi keltaista kanacurrya ja Antti-Jussi tilasi sweet&sour kanaa, siinä ollut leivitetty kana oli todella hyvää. Kaljan ja mehun kanssa illallinen maksoi ehkä 20 euroa. Kuitteja ei ole tallella, mutta muistelisin, että hinnat olivat jonkin verran korkeammat kuin naapurissa ja mehu on aina kalliimpaa kuin limppari. 

Bangkokista kun lähdettiin niin vietettiin mukavat 14 tuntia Changin lentokentällä Singaporessa. Tällä kertaa päästiin vähän seikkailemaankin terminaalien välillä, koska aikaa oli melkoisen paljon. Lentokenttähotelli oli ihan täynnä, joten vähän pohdiskeltiin, että missä kannattaisi nukkua, että matka seuraavaan kohteeseen ei olisi niin tuskainen. Lopulta päädyttiin ottamaan meille molemmille omat nokoshuoneet loungesta viideksi tunniksi. Maksoi liikaa eikä unikaan kovin hyvin tullut, mutta vähän sai kuitenkin torkuttua. Aamulla viideltä lähtikin sitten lento kohti Denpasaria ja nyt ollaan siis Balilla, Ubudissa. Täältä sitten seuraavaa postausta, ellei nyt jotakin tule vielä mieleen Bangkokista. 

comments powered by Disqus