Bangkokin kahviloita

Tää meidän blogi taitaa olla enemmän matkapäiväkirja, jota seuraamalla perheet ja kaverit saa tietoa meidän kuulumisesta, mutta toisaalta on tää myös matkablogi, joten vaikka välillä tuntuukin hölmöltä jakaa täällä matkavinkkejä niin kerronpas tänne kuitenkin nyt kolme kahvilasuositusta Sathornissa. 

1. The Coffee Club (Osoite: Mode Sathorn Hotel, 144 North Sathorn rd), eli Mode Sathorn hotellin alakerran länkkärikahvila. Ketjuhan on australialainen, käytiin Ausseissa ollessa kerran tai kaksi Brisbanen Coffee Clubissa. Siellä ruoka ei ollut mitenkään erityisen huikeeta, mutta täällä Thaimaassa ruoka on ollut äärimmäisen hyvää ja vatsaystävällistä. Oltaisiin voitu syödä tuolla vaikka jokaisena iltana, mutta pakkohan se oli testailla muitakin paikkoja. Vahvat suositukset varsinkin Thai-ruualle, kokit on kuitenkin paikallisia, joten oman maan pöperöiden tekeminen sujuu varsin mainiosti.

2. Chu Chocolate Bar & Cafe (Osoite: Soi Naradhiwas Rajanagarindra 3), Chussa olisin halunnut syödä kaiken listalta, mutta koska muuallakin oli kiva käydä niin syötiin tuolla vain kerran ja lisäksi käytiin toisen kerran vain juomassa. Paikka soveltuu mihin vuorokauden aikaan tahansa, sillä tarjolla on myös paikallisia oluita, joita olisi kiva käydä illalla juomassa. Harkitsisin erittäin vahvasti majoittumusta Trinity Silom -hotelliin, jonka ravintola Chu on, jos tulisin Bangkokiin uudelleen. Köyhät ritarit ja banaanipirtelö oli parasta.

3. Unicorn Cafe (Osoite: Soi Sathorn 8), pitihän sitä käydä tsekkaamassa jotakin veikeää ja pinkkiäkin, kun kerta mahdollisuus oli. Yksisarviskahviloita on kaksi aivan vierekkäin, saavuttiin paikalle lähes avaamisajankohdan jälkeen, mutta toisessa oli jo paljon porukkaa niin mentiin sitten tyhjempään. Meillä ei ollut yhtään nälkä, eikä oikeastaan edes jano kun pääsimme paikalle, mutta tarjolla olisi ollut hattarasta hamppareihin ja vohveleista pihveihin, me ostettiin vain yksi jäähilejuoma, joka osoittautui aika pahaksi. Mutta ehkäpä sapuskat ei nyt olleet tuon paikan kohokohtia. Paikan päältä pystyi parilla eurolla vuokraamaan yksisarvishaalarin ja erilaisia pehmoleluja löytyi halittavaksi vaikka kuinka paljon. En minä nyt tiedä oliko paikalla joku muukin pointti, kuin saada hienoja kuvia someen, niitä siellä räpsittiin jokaisessa pöydässä - ja itse en tietenkään ollut yhtään sen parempi ihminen.

Bangkok on niin suuri ja muuttuva, että vaikea sanoa kuinka pitkään nääkin paikat tulee olemaan pystyssä ja toisaalta täällä on huikeita kahviloita ihan törkeästi, että tuskin kukaan ehtisi käymään kaikissa koskaan. Suurkaupungit ei oo mun suosikkeja, mutta niiden tarjoamat ruoka- ja kahvilavalikoimat ovat. Tripadvisorissakin Bangkokista löytyy yli 10k ruokapaikkaa, koitapa siinä siiten löytää omat suosikkisi.

comments powered by Disqus