ajk Adelaidessa

Adelaide oli iha ok. 12 päivän aikana muodosti jo vähän jotain päivärytmiä ja alko just päästä rytmiin ku piti lähtee. Henley Beachilla oli siin mieles iha kiva olla, et siel oli jepa supermarketti, pari hyvää kahvilaa, pari hyvää ruokapaikkaa ja pubi. Niijuu, ja iha komia ranta. Keskustaan vaan oli julkisilla pitkä matka ja se ärsytti. Keskustassa oli kummiski paljo siistimpiä mestoja.

Kuva, jonka darep (@darep) julkaisi

🌅

Kuva, jonka darep (@darep) julkaisi

Noora löysi Adelaidesta Katin. Kati oli kiva. Kati vei meidät Adelaiden vuorille ja siellä esim. Prancing Pony -pienpanimoon. Prancing Pony oli jees. Samoin se joku vanha mylly jossa käytiin, komia mesta. Hahndorf oli tylsä.

Meijän majotuksessa ei tosiaan ollu nettiä ja 12 päivän ajanjaksolla se vähä ahisti ku piti tehä viikko töitäki ja sillai. Tein hommia viitenä päivänä ja suurimman osan ajasta kahviloissa. Vähän sekalaisella menestyksellä. Viimesenä päivänä (perjantai 9.10.) olin Majoran coworkingissa. 5/5. Rauhallista ja hyvä netti.

Meijän firman tyypeillä on Tampereelle perjantaisiipiperinne, eli perjantaina lounas- tai after work -siivet Siipiweikoilla. Tuli ikävä siipiä joten metsästin netistä Adelaidesta jonku hyvän siipipaikan. Adelaidessa olikin tämmöne hieno Facebook-ryhmä: https://www.facebook.com/bestwingsinadelaide ja löysin sieltä suosituksen The Curious Squire -mestasta joka oli suht. lähellä tota Majorania. Ja ai että, siellä oli kyä hyvät siiwet. Pieniä ja rapeita, kuten siippareilla. Kastike tosin buffalo wings -soosia, mutta ei huono vaan oikein hyvä! Vähän makeempi ja miedompi ku siippareitten mieto.

GP

En kirjota Adelaidesta enempää. Paitti jaajuu, vois tietty sen vielä sanoa että tokana päivänä iski vissiin ruokamyrkytys; nielin oksennusta pari kertaa, kakkasin housuun, ja yöllä nousi 38°C kuume. Mut ei siin midist. Melbourne vaikuttaa huisilta!

comments powered by Disqus